Меню
En

BBQArena за истински фенове на готвенето на открито

След почти 10 години работа на пазара, компанията вижда интереса към барбекюта с най-високо качество и разбира необходимостта от събиране на всички най-добри марки на едно място - онлайн магазин, където клиентите могат да четат, сравняват и избират най-добрият продукт за своите нужди.

BBQArena е добре структуриран стартиращ бранд. Online магазин за световноизвестни марки от най-висок клас барбекюта като Enders, Traeger, Green Mountain Grill и други. Компанията, която стои зад този бранд е на пазара от 2012 година когато става ексклузивен представител на немската марка Enders - производител на висококачествении градински уреди като барбекюта и отоплителни тела, на достъпни цени.

Цел за постигане

Да се проектира и разработи уебсайт, който ще създаде емоционална връзка с потребителите и ще ги превърне с лекота в клиенти. Срещнахме се с отговорните хора стоящи зад BBQArena и направихме цялостна дискусия за това каква е емоцията, която всеки от нас свързва с барбекюто - природата, приятелите, приятното прекарване и вкусна храна, всичко това събрано в едно цяло.

 

Всичко изброено по-горе трябваше да бъде представено по начин, който подчертава предлаганите продукти и тяхното качество

 

Какво е BBQ arena? Възможността за достигане на цялата необходима информация за осъществяване на правилния избор, сравнение между продуктите, съвети и практики, и все пак бърз и лесен начин за поръчка - това е истинската същност зад потребителското изживяване на www.bbqarena.bg

Нашият подход

Като нова марка първото нещо, което беше на дневен ред, беше да се създаде нейният облик по възможно най-добрия начин. Създаването на логото и задълбочен бранд бук ни даде рамката, в която нашият клиент и ние искахме да работим.

Тъй като, те вече бяха запознати с WordPress като бекенд платформа и имаха добър опит с него от предишни проекти, ние се съгласихме, че е в техен интерес да продължат да работят с него, като го настроим за техните нужди и цели.

Така че, с наличието на рамката и правилните инструменти беше само въпрос на време, упорита работа и добра комуникация за постигане на крайния резултат.

Резултатът

Крайният резултат за BBQArena е не само онлайн магазин, но и място, където можете да намерите всичко за барбекютата като в лъскаво списание. От съвети за различните технологии, използвани в съвременните барбекюта, до рецепти за вкусна храна.

Всичко това е изградено върху система за управление на съдържанието с отворен код CMS WordPress, за да им се даде възможност да растат и да се развиват сами.

 

По начина, по който е създаден уебсайтът, ние им дадохме свободата да управляват не само цялата публикувана информация в уеб сайта, но и изгледа, по който тя се представя на потребителите, докато растат и се развиват във времето. 

Работат ни с екипа на BBQArena продължава с още вълнуващи проекти. Благодарим ви за доверието!

Вижте проекта