Меню
En

Булгареа Изработка на Уеб Сайт

За Булгареа - един от топ производителите на мляко и млечни продукти в България, изработихме уеб сайт с уникален дизайн и Dream CMS

Клиентът

Българската фабрика за мляко и млечни продукти Елви ООД придобива бранда Булгареа през 2017 година. Имайки голям опит в тази индустрия и запазвайки традиционните български рецепти за млечни продукти, тяхната цел е да запазят традицията жива.

Млечните продукти на Булгареа са създадени и спазват Българския Държавен Стандарт (БДС), използват оригинална закваска от Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус термофилус, което определя и автентичния и неподправен балансиран вкус.

Целта

Екипът на Булгареа дойде при нас с нуждата от ново дигитално представяне, което да разграничи бранда от предишния собственик и да предаде правилното послание на техните потребители, а именно, че те са истинска българска марка, спазваща българските традиции.

Подходът

Основният бизнес проблем беше да идентифицираме целевите клиенти и намерим начин да създадем доверие в марката Булгареа, като такава запазваща и поддържаща традициите на българската кухня и уют. Както винаги, започнахме с проучване, което имаше за цел да ни даде по-добра представа кое качество на Булагреа ще ни изведе пред нейните конкуренти.

Създадохме карта на силните и слабите страни на останалите участници на пазара, като основната концепция беше да направим така, че освен всичко да запазим и изграденото до момента.

Резултатът

Крайният резултат беше един нов приветлив уеб сайт с уникален дизайн захранван от нашата собствена система за управление на съдържанието Dream CMS. Това ни даде възможност да направим уеб сайта лек и бърз. Дизайнът на уеб сайта предствя традицията, комбинирана с модерна визия.

По този начин създадохме един нов online облик на Булгареа, запазвайки и поддържайки най-важното за тях - корените.

Референция от клиента

Случайно попаднах на the Dream Solutions и категорично твърдя, че услугите им отговарят на името – Мечтаните решения!

Търсих бързи, конкретни, ясни отговори и решение за бизнеса ни без излишно губене на време. Затова съм изключително доволна от комуникацията с екипа – разбираха ме чудесно, адекватно реагираха на исканията ни, действаха бързо, с търпение и внимание към въпросите ми.

Сайтът ни е точно това, което исках да бъде – лесен за използване, функционален и грабващ вниманието с визията си!

Благодаря Dream Solutions!

С най-добри препоръки,

Мануела Кръстева, Маркетинг координатор Булгареа ООД