Меню
En
Недвижими Имоти

Инвестиции в Недвижими Имоти
в България

Агенция АРГОС е компания за недвижими имоти, основана през юни 2004 г. във Варна.

За клиента

Агенция АРГОС е компания за недвижими имоти, основана през юни 2004 г. във Варна. Оттогава АРГОС се развива динамично, като предлага инвестиции в недвижими имоти във Варна, Североизточна България и Черноморието.

Екипът им е изграден от професионалисти, които предоставят на своите клиенти високо качество и професионализъм в сферата на недвижимите имоти. Работят в тясно сътрудничество с един от големите инвеститори и строители в недвижими имоти и банкови офиси в региона, за да задоволят желанията на своите клиенти.

Цел на проекта

Като всеки постоянно развиващ се бизнес, работещ в динамична среда, те трябваше да модернизират своя дигитален облик. Основната цел беше да улеснят клиентите си и да им покажат, че са в добри ръце и че ще се погрижат за техните нужди.

В допълнение към това те се нуждаеха от нова система, по-бърза система, която ще им даде възможност да следват динамичния пазар по бърз и лесен начин.

Подход и Решения

Първата стъпка, когато се обърнаха към нас, беше да проведем конструктивна среща с лицата, вземащи решения. За да им дадем най-добрия продукт, трябваше ясно да определим целите и да намерим най-добрите инструменти за постигането им.

Уникален и удобен дизайн, за потребителите, бързо работеща CMS, интегрирана с текущата им база данни, заедно с добър план за действие зададоха необходимата рамка за действие.

За да им дадем всичко това, нашият екип избра да работи с нашия собствен персонализиран Dream CMS, което ни даде възможност да изключим всички ненужни функционалности на тези с отворен код, като същевременно включим всички специфични функционалности, необходими за техния конкурентна сфера на действие.

Нашият резултат

Цялата упорита работа доведе до чисто нов уеб сайт с модерен удобен и лесен за използване дизайн, не само за клиентите, но и за администраторите.

Дизайнът е създаден така, че да подчертае основния продукт - недвижимите имоти, които компанията предлага, и професионалните консултации, финансови, правни и т.н., които агентите предоставят на своите клиенти.

Вижте проекта

Зад страхотната визия изградихме бърз и сигурен персонализиран CMS, интегриран с програмата, която използват за управление на своите оферти за недвижими имоти. Това им даде възможността да бъдат едни от първите, маркетинг в дигиталния свят, техните нови оферти.