Меню
En

nDeavour Кариерното Развитие Започва С Уеб Сайта

Корпоративна идентичност и уеб разработка на nDeavour Агенция за подбор на персонал

Клиентът

Макар и наскоро създадена nDeavour имат изключително голям опит в сферата, в която работят. Учредена е през 2020г., като фирма за подбор на персонал, след ясното идентифициране на нуждите на пазара от техните високи стандарти и потенциал.

Всеки член на екипа на компанията има богат опит в тази област и заедно те установяват някои много високи стандарти. Техният опит се гради върху работата с различни компании за услуги и продукти в редица индустрии и географии, обхващащи както постоянния, така и договорния пазар на заетост.

Целта

Целта за тях беше да имат професионалния външен вид, който заслужават, като в същото време запазят своята уникалност сред конкурентите си. Те искаха да избягат от стереотипния дигитален облик на другите в сферата и да покажат личното си отношение към своя бизнес.

Подходът 

Тъй като, когато те се обърнаха към нас, вече имаха много силно чувство за новия си дигитален външен вид, изграждането на рамки за проекта беше само въпрос на няколко срещи за уточняване на детайлите.

Придържайки се към нашата методология, направихме проучване, за да видим кои са силните и слабите страни на конкуренцията, за да подчертаем силните страни на клиента по продуктивен и креативен начин.

nDeavour result

Резултатът

В края на нашето пътуване с nDeavour създадохме уникален и приятелски дизайн, като запазихме чувството за професионализъм и ясно потребителско изживяване. Всичко това е изградено върху CMS система с отворен WordPress.

Поради креативността и професионализъм, които те ни показаха като екип, искахме да им дадем свободата да правят свои собствени промени, подобрения и пренареждания, тъй като техните нужди ще се променят по време на техния професионален растеж.

Референция на клиента

Като стартиращ нов бизнес, ние не направихме изключение в желанието си да имаме уникален уебсайт, който да популяризира нашите услуги за подбор на кадри. Искахме да избягаме от конвенционалното и стереотипа, за това считам, че сме късметлии, че намерихме Dream. От първия въвеждащ разговор до момента, в който сайтът стартира - беше като полъх на вятъра!

Силвия и екипът бяха изключително полезни през целия процес, като ни даваха насоки, предложения и идеи, които бяха 100% в синхрон с нашата визия.

Резултатът е ndeavour.eu и ние се гордеем с него!

Анна Димитрова, CEO на nDeavour