Меню
En

Nexim Ropes Изработка
на Уеб Сайт

Услуги по уеб разработка на производителя на високо-качествени полипропиленови усукани въжета и сезал за балиране

Клиентът

Фабриката, собственост на Nexim Ropes, е една от най-старите в България и датира от 1924 година. Производителят е специализиран в производството на полипропиленови въжета и канапи, освен това е един от малкото производители на въжета от юта в голямо разнообразие от диаметри.

Целта

Nexim Ropes се обърнаха към нас, с нова корпоративна идентичност, като продължение на която ние трябваше да създадем тяхното online присъствие. Като единствен производител на полипропиленови усукани въжета в България, тяхната логична цел беше да да продават извън пределите на страната, използвайки най-новите технологии.

Това беше и една от причините да постигнем много високите стандарти на Nexim.

Нашият подход

Да започнем отначало: Описанието на клиента. Обсъдихме основната цел, която клиента искаше да постигне и създадохме план, който да спазваме стъпка по стъпка.

Следващата стъпка беше да проведем задължителното проучване на конкурентите, за да видим силните и слабите им страни, за да поставим Nexim пред тях.

Предвид факта, че вече разполагахме с корпоративната идентичност на Nexim, направихме няколко карти на потребителско поведение и заедно с клиента избрахме тази, която изглеждаше най-подходяща, за да можем да продължим работата си по уеб сайта.

Крайният резултат

Започнахме със създаването на приложение, което да може да се използва еднакво лесно всякакъв вид устройство. Използвахме модерни решения и стигнахме до резултат, който харесваме… много. Създаден чрез Dream CMS и уникален дизайн, който подчертава силата и професионализма на Nexim Ropes, смеем да твърдим, че сме постигнали невъзможното.

Референция от клиента

Фирма Нексим ЕООД имахме удоволствието да ползваме услугите Дрийм солюшънс ООД. Впечатленията ни от екипа на фирмата са повече от задоволителни. Тяхната прецизност и компетентност ни дават основание да мислим, че сме намерили добър и лоялен партньор. Екипът на фирмата съчетава високо качество и професионализъм, с отличен контакт с клиента. Това прави техните решения, напълно съобразени с индивидуалните изисквания и специфичната ситуация на отделния клиент. Работата им доказва тяхната креативност и идентичност.

Като техен клиент ние от Нексим ЕООД препоръчваме Дрийм солюшънс ООД, като доказали се пред нас с качество и коректност в изпълнението на проекта ни. Успешната съвместна работа със Дрийм солюшънс ООД, ни дава основание да дадем висока оценка за професионализма на екипа на фирмата. Без съмнение препоръчваме Дрийм солюшънс ООД като компетентен надежден и коректен бизнес партньор.


Николай Стоянов, Управител Nexim Ropes