Меню
En

Online маркет Две Липи

Корпоративна идентичност и WordPress разработка за Две Липи - online маркет събиращ българските производители
Dve Lipi

Клиентът

Две Липи е стартъп с основна цел да помогне на по-малките български производители и бизнеси да достигнат до по-широка аудитория развивайки се заедно.

Управлението на малък бизнес често е свързано с невъзможността да се отдели достатъчно ресурс за реклама. Тук идва и ролята на Две Липи. Създавайки общност между българските производители, които не само да си помагат един на друг, но заедно да достигнат до по-голяма аудитория в България и извън страната.

Целта

Целта на Две Липи беше да имат обширен и лесен за използване маркет, където техните партньори могат да създадат свой магазин, да качат техните продукти и да започнат да продават веднага. Това от своя страна дава възможност на клиента да пазарува от различни производители заплащайки само една доставка и управлявайки само една поръчка.

 Нашият Подход

След няколко срещи с Велислава, собственик на Две Липи, имахме ясен път за действие, относно тяхната корпоративна идентичност, която да ги въведе в пазара по възможно най-добрия начин.

Веднъж готови с корпоративната идентичност, трябваше да изберем правилната система за управление на съдържанието за проект, който току-що стартира. Решението ни беше да се спрем на лесна за управление и поддръжка система, а именно WordPress комбиниран с WooCommerce и Dokan, като платформа за маркета.

Докато маркета беше в разработка, искахме да дадем достъп на партньорите на Две Липи да могат да се регистрират, да създадат магазините, да добавят продуктите си, за да могат да започнат да продават веднага след старта на маркета. За това създадохме къстъмизирана стартова страница за тях, която им даде тази възможност, а ние от своя страна получихме тяхната обратна връзка още преди проекта да е пуснат online.

DveLipiResult

Резултатът

Две Липи стана бързо разпознаваем бранд и набра скорост само месец след като беше официално пуснат, все повече и повече малки бизнеси и производители желаят да се регистрират.

Бизнес моделът им се доказа като работещ и ние само чакаме, за да видим какво ще последва. Системата, която получиха е лесна за адаптация към променящите се изисквания на пазара и големината на компанията. Ето защо сме сигурни в успеха им.