Меню
En

Точно в целта със Super Brands Discounter

SBDiscounter е компания в модната индустрия, която предлага неочаквано изживяване на своите клиенти

Клиентът

Super Brands Discounter е компания създадена през 2019 и управлявана от Обединените Арабски Емирства. Основната им цел е да направят дрехите и аксесоарите на известни дизайнерски марки по-достъпни за техните клиенти.

Super Brands Discounter е платформа с различен подход в потребителското изживяване в света на модата, което може да завърши по ваш избор.

От SBD не правят компромис с качеството и винаги залагат на оригинални продукти. Всеки купувач ще бъде очарован от техния професионализъм и отзивчивост.

Целта

Започвайки от обикновена страничка във Фейсбук с няколко продажби на ден, те скоро осъзнават нуждата от собствена платформа, с която да могат да посрещнат нуждите на своите клиенти. Целта беше да се предложи на потребителите различно преживяване и да не приличат на поредният online магазин.

Те искаха да създадат уникално място, където всеки може да научи основите на модата, както и най-новите тенденции и идеи. Основната цел беше да се даде възможност на клиента да купува дрехи, парфюми и аксесоари с увереност, че те ще отговарят на техния стил.

Подход и Решения

Като нов и тепърва стартиращ бизнес, който следва да се разраства, нашият екип им предложи уеб решение с потенциал за развитие. Изградихме стратегия за проекта от създаването на минимално приложим продукт до бизнес платформа, която може да побере хиляди посетители в секунда.

За потребителското преживяване, добавихме възможност за администратора на уеб сайта да може да създава специални зони на снимките и да ги свързва с продукти и категории. Тези специални зони ще отвеждат потребителите в желаната посока.

Процесът на поръчката беше опростен, за да може да превърнем потенциалните клиенти в реални такива само в една стъпка.

Извършването на специални седмични сесии със SBDiscounter доведе до идеята за внедряване на специален бутон до този „Купете“, за да помогне на посетителите да достигнат лесно до консултант на компанията. Това решение помогна на бизнеса да увеличи продажбите си с около 20%.

Резултатът

Бързозареждащ и лесен за работа online магазин с възможност за надграждане според изискванията на клиентите. Потребителското преживяване е проектирано така, че да покрие всички очаквания на SBDiscounter.

Заедно с уеб сайта имахме възможност да увеличим доверието на потребителите в бранда и съответно продажбите. Увеличението беше с около 500% след пускане на уеб сайта.

В момента работим с SBDiscounter над подобряване на индексирането на уеб сайта в търсещи машини и цялостна маркетингова стратегия.

Референция от клиента

Dream Solutions deserve that name for sure, that is what I can say after finding them on Google and they got my attention.

Our company was looking for prompt, specific, and clear solutions for the business, without wasting precious time. That is why I appreciate what they do and how they do it - they understand the client, adequately fulfilling all of the requirements we had, and were acting precisely sharp fast.

Our website is exactly what we wanted - easy to use, functional, and taking your breath away with its vision.

Thank you, Dream!

Евгени Йорданов, Собственик на Super Brands Discounter