Меню
En
Здравеопазване

Намерете Второ Мнение  с OSOHealth

За клиента

OSO Health е наскоро създадена платформа, чиято основна цел е да направи възможността да получиш второ мнение от лекари, специалисти в определени сфери на медицината, по достъпна. 

Порталът спестява времето и средствата които са ви необходими, за да обикаляте по света в търсене на второ мнение, от признати световни специалисти в областта на медицината. 

Специалисти от цял свят са събрани на едно място, за да ви помогнат да преживеете един от най-объркващите и тежки периоди от вашия живота или от живота на вашите близки.

Целта

Целта беше да създадем изключително лесна за употреба и същевременно сигурна платформа както за лекари , така и за пациенти. Място където да могат да си сътрудничат по определен медицински проблем, като използват най-новите технологии и да спестят време, средства и дори и животи. 

Когато времето е ценно и информацията е от решаващо значение за вземане на решение, OSO Health се намесва. Давайки на пациентите възможност да получат най-добрите медицински съвети от доказали се специалисти.

Нашият подход

Поради сложността на проекта ние започнахме процеса с няколко срещи, за да изчистим неговият обхват. След като дефинирахме всички взаимодействия и функционалности на платформата, направихме framework и задълбочен план за действие на процеса на разработка.

Създадохме график за седмични срещи, за да можем обсъждаме своевременно напредъка и необходимите промени поради някои законови регулации или текущи подобрения на платформата.

Тъй като сигурността беше от голямо значение, ние решихме да заложим на Laravel, за да направим този проект лесен за мащабиране и оптимизиране в бъдеще.

Резултатът

Поради предназначението на платформата, ние решихме да използваме изчистен и удобен за потребителя дизайн, подчертавайки основната й функция - получаване на второ мнение.

Ние даваме точната информация на потребителите и им помагаме да се свързват лесно със специалисти от световна класа, за да им помогнем да получат това, от което се нуждаят.

Вижте проекта

Като се има предвид същността на проекта и сигурността, която той изисква, всичко това беше изградено на нашата собствена платформа Dream CMS от нашите разработчици, използвайки Laravel framework.

От клиента

Щастливи сме, че успяхме да намерим екип, който беше готов да изслуша, да даде идеи и да даде решения на нашите абстрактни идеи. Тяхната отдаденост, за да превърнат нашата концепция в реалност, ни стимулира да мислим мащабно. Бяхме развълнувани, когато всичко, от което се нуждаехме, беше изпълнено бързо и изключително.

Деан Мале